Dine søgeresultater

Bakkegårdsvej 211, 3050 Humlebæk – Investeringsejendom

Konto ID: 40241
Pris: Kr. 22.000.000
Ejendommens størrelse: 1.439 m2
Årligt afkast: 5,32 %

Nyistandsat kontorejendom i Humlebæk fra 2021 med tilhørende lager og produktion og kort afstand til Helsingørmotorvejen.
Ejendommen fremstår meget pæn og veldisponeret, hvilket skyldes de mange gode materialevalg, der er taget i indretningen af ejendommen.

OM EJENDOMMEN

Yderst præsentabel kontor-og lagerejendom, der er blevet gennemgribende istandsat i 2021 med materialer af højeste kvalitet.
Udvendigt er ejendommens udenomsareal belagt med lyse sten og er indhegnet samt videoovervåget.
Ejendommen er beliggende i Humlebæk få hundrede meter fra Afkørsel 5 i et erhvervsområde, hvor de øvrige erhvervsejendommen i området anvendes til bl.a. lager, let produktion, automobilforhandlere og mekanikere.
Ejendommen anvendes til showroom, kontor og lettere lager med produktion.
Ejendommen er af sjælden høj kvalitet for en sådan type.
Ejendommens indretning, valget af materialer og den præsentable fremtoning, som ejendommen har, skaber et skarpt udtryk, hvilket er med til at skabe rammerne om et professionelt arbejdsmiljø.

INFRASTRUKTUR

MED BUS – Der er ca. 4 minutters gang til buslinje 370R og 353, som bl.a. kører til Helsingør St., Kokkedal St., Ballerup St., Fredensborg St. og Humlebæk St.
MED TOG – Der er ca. 2,6 km. til Humlebæk St. hvorfra der kører regionaltog til Helsingør, Næstved og Roskilde. Derudover stopper Kystlinjen også her, som kører til Hovedbanegården.
I BIL – Der er få minutters kørsel til Helsingørmotorvejen.

 

Kontakt os for mere info.

Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Søren Carlsen

Partner - Ejendomsmægler og DiplomValuar MDE

Kontakt os

Bed om fremvisning
Call +45 2179 2639 WhatsApp

Sammenlign ejendomme

Søren Carlsen