Dine søgeresultater

Baldersbuen 46, 2649 Hedehusene – Kontor, lager – Lejemål 1

Konto ID: 38242
Pris: Kr. 495 pr. m²
Ejendommens størrelse: 272 m2
Årlig leje: kr. 134.640
Drift pr. m²: inkl. i lejen
Varme pr. m²: kr. 75

Velbeliggende lager- og kontorejendom i Hedehusene med let tilgang fra motorvejsnettet. Beliggende i et opkommende populært industrikvarter.

OM EJENDOMMEN
Der er adgang gennem et flot indgangsparti med åben fordeler gang. Med rå betongulve, kan der med lethed leveres varer til de enkelte lejemål gennem den store vareelevator.
Elevatoren tager op til 1,6 ton. Lejemålene henvender sig til mindre eller nyopstartede virksomheder, der kun har behov for en til to arbejdspladser.
Man har her adgang til fælles køkken samt toiletter. Ejendommen har gode adgangsforhold, og der er mulighed for at tilgå lejemålene 24/7. Lejemålene kan overtages hurtigt.

OM LEJEMÅLET
Lejemålene består af 1. etagen på Baldersbuen 46. Her kan du selv være med til at sætte dit præg på, hvordan dit nye lager-eller kontorlokale skal se ud, samt hvor stort det skal være.
Udover eget lager/kontor, vil der være fælles køkken og spiseområde samt et fælles mødelokale. Stueetagen er allerede lejet ud. Erhvervslejemålet på 1. sal er fordelt ud på 761 m².
Lejemålet kan opdeles i mindre enheder imellem 24 m² til 272 m². Der er en stor vareelevator til 1. salen, der gør det muligt at anvende lejemålene som ønsket.
Lejemålet overtages som beset med nymalede vægge og istandsat. Der er i de større lejemål, mulighed for at konvertere til betongulv. I det ene lejemål er der egen vareelevator til lejemålet.

INFRASTRUKTUR

  • MED BUS – Der er ca. 15 minutters gang til buslinje 123 imod Glostrup Station. Det tager 10 minutter at komme til Høje Taastrup St.
  • MED TOG – Der er ca. 2 km. til Høje Taastrup St. hvorfra B og Bx kører.
  • I BIL – Der er få minutters kørsel fra ejendommen til Roskildevej, Ring 5 og Holbækmotorvejen.

Ejendommen er beliggende få minutters kørsel fra Roskildevej og Holbækmotorvejen, der giver hurtig adgang til Roskilde og Storkøbenhavn. Der er kort afstand til busforbindelser, som kører mellem Glostrup og Roskilde. Der er 2 km. til Hedehusene St. hvorfra regionaltog kører mod enten Roskilde St. eller Københavns Hovedbanegård.

 

Kontakt os for mere info.

Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Plantegning
Plantegning

Oliver Schultz

Erhvervsrådgiver - Finansøkonom

Kontakt os

Bed om fremvisning
Call +45 2989 2876 WhatsApp

Sammenlign ejendomme

Oliver Schultz