Dine søgeresultater

Baldersbuen 46, 2649 Hedehusene – Kontor, lager – Lejemål 4

Konto ID: 38257
Pris: Kr. 495 pr. m²
Ejendommens størrelse: 129 m2
Årlig leje: kr. 63.855
Drift pr. m²: inkl. i lejen.
Varme pr. m²: anslået kr. 75

Velbeliggende lager- og kontorejendom i Hedehusene med let tilgang fra motorvejsnettet. Beliggende i et opkommende populært industrikvarter.

OM EJENDOMMEN

Der er adgang gennem et flot indgangsparti med åben fordeler gang.
Med rå betongulve, kan der med lethed leveres varer til de enkelte lejemål gennem den store vareelevator.
Elevatoren tager op til 1,6 ton. Lejemålene henvender sig til mindre eller nyopstartede virksomheder, der kun har behov for en til to arbejdspladser.
Der er adgang til fælles køkken samt toiletter. Ejendommen har gode adgangsforhold, og der er mulighed for at tilgå lejemålene 24/7. Lejemålene kan overtages hurtigt.

OM LEJEMÅLET

Lejemålene er beliggende på 1. etagen på Baldersbuen 46.
Her kan du selv være med til at sætte dit præg på, hvordan dit nye lager-eller kontorlokale skal se ud, samt hvor stort det skal være.
Udover eget lager/kontor, vil der være fælles køkken og spiseområde samt et fælles mødelokale. Stueetagen er allerede lejet ud. Lejemålene er opdelt i en mindre enheder på 49 m² og en stort på 272 m². Der er en stor vareelevator til 1. salen, der gør det muligt at anvende lejemålene som ønsket. Lejemålene overtages som beset med nymalede vægge og istandsat.
Der er i det større lejemål, mulighed for at konvertere til betongulv. I det ene lejemål er der egen vareelevator til lejemålet.

INFRASTRUKTUR

  • MED BUS – Der er ca. 15 minutters gang til buslinje 123 imod Glostrup Station. Det tager 10 minutter at komme til Høje Taastrup St.
  • MED TOG – Der er ca. 2 km. til Høje Taastrup St. hvorfra B og Bx kører.
  • I BIL – Der er få minutters kørsel fra ejendommen til Roskildevej, Ring 5 og Holbækmotorvejen.

Ejendommen er beliggende få minutters kørsel fra Roskildevej og Holbækmotorvejen, der giver hurtig adgang til Roskilde og Storkøbenhavn. Der er kort afstand til busforbindelser, som kører mellem Glostrup og Roskilde. Der er 2 km. til Hedehusene St. hvorfra regionaltog kører mod enten Roskilde St. eller Københavns Hovedbanegård.

 

Kontakt os for mere info.

Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Plantegning
Plantegning

Sub Units

Oliver Schultz

Erhvervsrådgiver - Finansøkonom

Kontakt os

Bed om fremvisning
Call +45 2989 2876 WhatsApp

Sammenlign ejendomme

Oliver Schultz