Dine søgeresultater

Sandtoften 10, 2820 Gentofte – Kontor, Showroom

Konto ID: 31711
Pris: Kr. 950 pr. m²
Ejendommens størrelse: 320 m2
Kontorareal: 320 m²
Årlig leje: kr. 304.000
Drift pr. m²: kr. 62
Varme pr. m²: kr. 75
Stand ved overtagelse: Generelt nyistandsat

Råt og industrielt kontor / Showroom indrettet moderne og funktionelt i attraktivt erhvervsområde

Lejemålet er renoveret med respekt for ejendommens historie. Man har fra ejers side valgt en klar epoxy, for at man kan se æstetikken og patinaen i gulvet. I det højloftede kontor / showroom er der opsat akustikplader, for at opnå det bedst mulige arbejdsmiljø.

Kontordelen er indrettet med hvidmalede vægge, og nyt stilrent trægulv, som er med til at skabe den rette atmosfære og varme i rummet. I den anden enden af lejemålet er det aktivt valgt fra udlejers side at lave et showroom / kontor med højt til loftet. Til kip er der ca. 5 m.  Man har lavet et indskudt dæk, for at skabe følelsen af åbenhed, hvor man reelt ville kunne afholde møder og være ugeneret i en kaffepause. Lysindfaldet er med de mange vinduer rigtig godt, og særligt i showroom kommer det virkelig til sin ret.

Lejemålet er i alt 320 m², hvoraf ca. 160 m² er højloftet showroom. I Showroom er installeret et lækkert the-køkken /anretter køkken.

I området omkring dette lejemål finder du lejere som Fliseuniverset, Kvik Køkkener, Novo Nordisk og Scandinavien Tobacco Group.

Søren Carlsen

Partner - Ejendomsmægler og DiplomValuar MDE

Kontakt os

Bed om fremvisning
Call +45 2179 2639 WhatsApp

Sammenlign ejendomme

Søren Carlsen