Dine søgeresultater

Ringager 2-4, 2605 Brøndby – Kontor

Konto ID: 43014
Pris: Kr. 950 pr. m²
Ejendommens størrelse: 558 m2
Årlig leje: kr. 530.100
Drift pr. m²: kr. 223
Varme pr. m²: kr. 78

Bliv en del af et innovativt miljø med iværksættere og andre mindre virksomheder i et velbeliggende, moderne og bæredygtigt flerbrugerhus på Ringager i Brøndby.

 

På hjørnet af Ringager og Vallensbækvej finder du ”Hjørnekontoret” – en ny og spændende business park, der samler forretninger på tværs af brancher og størrelser til ét dynamisk vækstcenter med mange fordele.

Hjørnekontoret består af 22.000 m² fordelt på tre bygninger med selvstændige lejemål, receptionistbemandet kontorhotel, konferencecenter, kantine, arkivrum og fitnesscenter. Og uanset hvilken type lejemål du vælger, har du adgang til både Hospitality Service Center, konferencecenter, kantine og fitnesscenter.

Har du brug for eget kontor, er der her mulighed for at leje lyse og fleksible kontorer i størrelser fra 148 m² og op til 3.600 m².

Lejemålene på 3. sal har skråvægge og højt til loftet – og de store dobbelthøje vinduer sikrer et godt lysindfald og spændende arbejdsmiljø.

Som lejer får du mulighed for at sætte dit eget præg på kontoret og være med til at påvirke indretningen, da ejendommen er ved at gennemgå en gennemgribende istandsættelse, både ind- og udvendigt. I kontorhotellet er både møbler, WIFI og rengøring med i lejen. Der tilbydes tillige gratis parkering.

Kontorerne udlejes som udgangspunkt uden møbler.

Fleksibiliteten er stor, og det er muligt at leje et skrivebord i et storrumskontor eller få dit eget mindre kontor. Du har altid mulighed for at skalere dine arealer op eller ned, hvis behovene ændrer sig undervejs.

Ejendommen er beliggende i populært erhvervsområde i Brøndby, tæt på offentlig transport, motorvejsnettet og de større indfaldsveje. Den centrale placering gør ejendommen helt ideel for sælgere, konsulenter mv., der ofte er på farten.

Brøndby har gennem mange år været et populært valg blandt virksomheder, grundet den gode infrastruktur. I 2025 får Hovedstadens kommende letbane hele to stationer i området.

 

Kontakt os for mere info

Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Plantegning
Plantegning

Søren Carlsen

Partner - Ejendomsmægler og DiplomValuar MDE

Kontakt os

Bed om fremvisning
Call +45 2179 2639 WhatsApp

Sammenlign ejendomme

Søren Carlsen