Dine søgeresultater

Ringager 2-4, 2. sal, 2605 Brøndby – Kontor

Konto ID: 43014
Pris: Kr. 950 pr. m²
Ejendommens størrelse: 558 m2
Årlig leje: kr. 530.100
Drift pr. m²: kr. 223
Varme pr. m²: kr. 78
Energimærke: B
Stand ved overtagelse: Efter aftale

Bliv en del af et innovativt miljø med iværksættere og andre mindre virksomheder i et velbeliggende, moderne og bæredygtigt flerbrugerhus på Ringager i Brøndby.

På hjørnet af Ringager og Vallensbækvej finder du ”Hjørnekontoret” – en spændende flerbrugerejendom der samler forretninger på tværs af brancher og størrelser.

Dette lyse og indbydende kontorlejemål beliggende på 2. sal er præget af dagslys fra begge sider, hvilket skaber en behagelig og inspirerende arbejdsatmosfære. Lokalet er nyistandsat og indflytningsklart, og der er mulighed for at overtage det fuldt møbleret, hvis det ønskes.

Dette kontor er den ideelle løsning for virksomheden, der ønsker et åbent og dynamisk arbejdsmiljø, hvor medarbejderne let kan samarbejde og interagere med hinanden.

Ejendommen har været igennem en gennemgribende istandsættelse både ind- og udvendigt. Hjørnekontoret består af 22.000 m² fordelt på tre bygninger med selvstændige lejemål, receptionistbemandet kontorhotel, konferencecenter, kantine, arkivrum og fitnesscenter. Og uanset hvilken type lejemål du vælger, har du adgang til både Hospitality Service Center, konferencecenter, kantine og fitnesscenter. I kontorhotellet er både møbler, internet og rengøring inkluderet i lejen. Der tilbydes tillige gratis parkering.

Ejendommen er beliggende i populært erhvervsområde i Brøndby, tæt på offentlig transport, motorvejsnettet og de større indfaldsveje. Den centrale placering gør ejendommen helt ideel for sælgere, konsulenter mv., der ofte er på farten. Brøndby har gennem mange år været et populært valg blandt virksomheder, grundet den gode infrastruktur. I 2025 får Hovedstadens kommende letbane hele to stationer i området.

 

Kontakt os for mere info

Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Plantegning
Plantegning

Søren Carlsen

Partner - Ejendomsmægler og DiplomValuar MDE

Kontakt os

Bed om fremvisning
Call +45 2179 2639 WhatsApp

Sammenlign ejendomme

Søren Carlsen