Dine søgeresultater

Roskildevej 22, 2620 Albertslund – Kontor

Konto ID: 35271
Pris: Kr. 1.571 pr. m²
Ejendommens størrelse: 60 m2
Kontorareal: Mellem 38 og 82 m²
Årlig leje: kr. 59.975 - 128.518
Drift pr. m²: Inkluderet i lejen
Varme pr. m²: Inkluderet i lejen
P-pladser: Gratis parkering og elstander
Stand ved overtagelse: Nyrenoveret

Velkommen til Atrium House beliggende på Roskildevej 22. Her finder du et flot nyrenoveret kontorhotel med kontorlejemål i varierende størrelser.

Kontorer i forskellige størrelser mellem 38 og 82 m² eller op til 398 m², som udgør hele etagens lokaler.

LEJEMÅLENE:

 • Inspiration kan komme mange steder fra, og som virksomhed har man ofte brug for et frisk pust. Atrium House på Roskildevej har et unikt design, med smukke loftsvinduer i foyeren, der giver ejendommen en flot og lys fornemmelse.
 • I Atrium House er der mulighed for at vokse sig større. Her er der lejemål i forskellige størrelser, fra 1-2 personers kontorer og op til kontorer med 10 arbejdspladser. De overtages nyistandsat med gulvtæpper eller istandsatte gulve og nymalede overflader.
 • Ejendommen har en vidunderlig placering med en synlig profil og unik facade værdi på Roskildevej, hvor der dagligt kører 35.000 bilister forbi.
 • Der er fire mødelokaler til rådighed i ejendommen og et stort auditorium, der kan bruges til større foredrag. Der er også mulighed for at holde konferencer.
 • Ejendommen har fitness til rådighed og tilhørende badefaciliteter, hvis der har været modvind på cykelturen til arbejde.
 • For at et arbejdsmiljø fungerer optimalt, er der behov for at alle føler sig godt tilpas – så har dig og din virksomhed brug for rene linjer og funktionalitet? Atrium House er gør det muligt at skabe rene linjer med lyse lejemål.
 • Lejemålene er klassiske og simple, hvilket gør det nemt for dig og din virksomhed at sætte jeres eget præg på kontorerne og/eller fællesområderne.

FÆLLESFACILITERNE:

 • Atrium House har tekøkken i forlængelse af loungeområdet. Køkkenerne er let tilgængelige, praktiske og flot indrettet. Her er der plads til at mødes til en snak med nabokontoret over en kop kaffe. Loungeområderne har komfortable og indbydende møbler i neutrale farver, der passer til enhver smag. Det giver kontoret en god stemning og udgør et hyggeligt samlingspunkt for kontorfællesskabet.
 • Foruden etagens tekøkken og loungeområde har bygningen skønne fællesområder, som kan benyttes af alle husets beboere. Der er blandt andet et veludrustet fitnessområde i Atrium House, hvor ejendommens beboere er velkomne til at brænde den overskydende energi af før eller efter arbejde.
 • Ejendommen har flotte og solrige udendørsområder i hyggelige omgivelser, hvor der er mulighed for at tage mødet med udenfor i den friske luft.
 • I ejendommen er der gode bade- og toiletfaciliteter, så du er oplagt til en konstruktiv arbejdsdag, hvis du eksempelvis har cyklet på arbejde.
 • Der er gratis parkering ved ejendommen, og der er el standere til elbil til fri afbenyttelse, lavet i samarbejde med Clever.

KANTINE:

 • Der er kantine/bistro/restaurant i lejemålet med mulighed for frokostordning, hvilket giver dig og dine kollegaer et sted at slappe af i rolige omgivelser med lækkert mad i god kvalitet. Kantinen er rummelig, lys og hyggeligt indrettet. Kantinen har tilknyttet personale, som sørger for, at der står mad klar hver dag til frokost. Maden kan også nydes udenfor i de grønne græsfyldte områder, hvor der er mulighed for udendørs servering eller grill i det hyggelige gårdmiljø i de varme sommermåneder.

INFRASTRUKTUR:

 • MED BUS – Der er 100 meter til nærmeste busstoppested med buslinjen 123, der kører mellem Roskilde og Glostrup.
 • MED TOG – Der er ca. 20 minutters gang til Albertslund St. hvorfra S-togslinjerne B og Bx kører.
 • BIL – Ejendommen er beliggende direkte ud til Roskildevej, som er en af de største indfaldsveje til København, samt lidt over 3 km til motorvejsnettet.

 

Kontakt os for mere info

Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Andre enheder på Roskildevej 22, 2620 Albertslund – Lager

Roskildevej 22, 2620 Albertslund – Showroom
Kategori: ,
Størrelse: 217 m2
Roskildevej 22, 2620 Albertslund – Kontor
Kategori: ,
Størrelse: 777 m2
Roskildevej 22, 2620 Albertslund – Kontor
Kategori: ,
Størrelse: 400 m2

Henrik Fich Mortensen

Partner - Ejendomsmægler og DiplomValuar MDE

Kontakt os

Bed om fremvisning
Call +45 5383 2122 WhatsApp

Sammenlign ejendomme

Henrik Fich Mortensen