Dine søgeresultater

Rungstedvej 41 2970 Hørsholm – Kontor – Domicil

Konto ID: 37724
Pris: Kr. 1.300 pr. m²
Ejendommens størrelse: 796 m2
Årlig leje: 1.034.876
Drift pr. m²: kr. 187,19
Varme pr. m²: kr. 182

Nænsomt istandsat domicil på Rungstedvej i Hørsholm

Enestående domicil ejendom med fantastisk placering i Rungsted/Hørsholm med kort afstand til S-tog og motorvejsnettet. Ejer af ejendommen er vokset ud af ejendommen og giver nu denne unikke mulighed videre til en kommende lejer.

Ejendommen er beliggende i skønt grønt parklignende område og har samtidig egne udearealer til firmafesten og kundearrangementer.

Ejendommen er unik på mange måder og fremstår meget repræsentativ med et imponerende indgangsparti og skønt loungeområde med bl.a. pejs. Flere gode kontorer i stueetagen samt mødelokaler. Stort spiseområde hvor der er mulighed for at etablerer produktionskøkken. På ejendommens 1 sal er der en god blanding af storrumskontorer og mindre kontorer samt tekøkken.

Ejendommens underetage er meget anvendelig har stort mødelokale, badefaciliteter og flere anvendelige rum til kontorer mv. samt gode opbevaringsrum.

Ejendommen har mange anvendelses muligheder og kan bla. anvendes til domicil ejendom eller privathospital hvilket ejendommen tidligere har været anvendt til.

Ejendommen skal ses og opleves da ejer nænsomt har bibeholdt mange skønne detaljer.

Plantegninger
Plantegninger

Søren Carlsen

Partner - Ejendomsmægler og DiplomValuar MDE

Kontakt os

Bed om fremvisning
Call +45 2179 2639 WhatsApp

Sammenlign ejendomme

Søren Carlsen