Dine søgeresultater

Sydmarken 32D, 2860 Søborg – Engroshandel, Butik, Showroom, Kontor

Konto ID: 41574
Pris: Kr. 850 pr. m²
Ejendommens størrelse: 337 m2
Årlig leje: kr. 286.450
Drift pr. m²: 150
Varme pr. m²: 100

Lyse lokaler med en bred vifte af anvendelsesmuligheder, i velbeliggende ejendom på Sydmarken i Søborg.

OM EJENDOMMEN
Ejendommen på Sydmarken 32 er en charmerende gul murstensbygning opført i 1944. Bygningen er velegnet til anvendelse som enten handels- eller kontorlokaler.
Den er beliggende på en attraktiv adresse og nyder godt af en central placering, hvilket gør det nemt for lejere og kunder at nå ejendommen.

Ejendommen huser allerede en række anerkendte lejere, herunder virksomheder som A&O, PandaConnect og flere andre. A&O er nabolejer og en stor byggevaregrossist, som tiltrækker en bred vifte af håndværkere.


OM LEJEMÅLET
Lejemålet har en rummelig indretning på 337 m². I øjeblikket bliver lokalerne brugt som et sy-værksted, men tilbyder også en række alternative anvendelsesmuligheder.

Lokalerne er i stand til at tilpasse sig forskellige behov og funktioner, hvilket gør det til et fleksibelt rum. Den store åbne grundplan skaber en fornemmelse af rummelighed og lys, som skaber en behagelig arbejdsatmosfære, og kan være attraktivt for besøgende eller kunder. Det er let at tilpasse individuelle ønsker med mulighed for kreativ indretning.

Lokalerne giver anledning for kreativ indretning, der kan skræddersys efter individuelle ønsker og behov. Derfor er det oplagt at overveje anvendelse som butik, kontor eller engrossalg, hvor varer kan præsenteres på en indbydende måde. Den let tilgængelige plads kan også nemt omdannes til et showroom, hvor produkter kan udstilles.

INFRASTRUKTUR
  • MED BUS – Der er et par minutters gang til buslinje 200S, der kører til og fra Buddinge St.
  • MED TOG – Der er ca. 2,4 km til Buddinge St. hvorfra der kører S-tog.
  • I BIL – Der er få minutters kørsel til Hillerødmotorvejen, Gladsaxe Ringvej samt Motorring 3.
Plantegning - Sydmarken
Plantegning - Sydmarken

Henrik Fich Mortensen

Partner - Ejendomsmægler og DiplomValuar MDE

Kontakt os

Bed om fremvisning
Call +45 5383 2122 WhatsApp

Sammenlign ejendomme

Henrik Fich Mortensen