Dine søgeresultater

Tørringvej 17, 2610 Rødovre – Kontor / Lager

Konto ID: 42183
Pris: Kr. 762 pr. m²
Ejendommens størrelse: 655 m2
Årlig leje: kr. 499.250
Drift pr. m²: kr. 132

Flot ejendom fordelt på gode kvadratmeter med lager og kontor, med fremragende beliggenhed i et veletableret erhvervsområde.

 

OM EJENDOMMEN

Meget flot flerbrugerejendom, som har en stueetage der består af praktiske lagerlokaler, og en 1. sal med skønne og moderniserede kontorer.

Ejendommen er beliggende i et veletableret industrikvarter på en sidevej til Islevdalvej, som er et af Rødovres mest attraktive erhvervsområder. Ejendommen er meget velbeliggende i forhold til motorvejsnettet, som gør det nemt at komme og gå med varer fra lageret.

 

OM LEJEMÅLET

Lejemålet består blandt andet af et stort og moderniseret kontor på 313 m2, som er beliggende på ejendommens 1. sal, og kan tilgås via en trappe fra lageret.

I stuen findes et lager på 287 m2 med højt til loftet, som er let at tilgå via en stor port ud til parkeringspladsen og vejen.

Med lejemålet følger der også et mindre kælderrum på 55 m2, som giver mulighed for at opbevare dokumenter eller lignende.

I ejendommen er også et andet der også et andet lager, som er mulig at leje sammen med resten af lejemålet. Dette lager er på 230 m2 og er beliggende lige ved siden af det primære lager.

 

INFRASTRUKTUR

  • MED TOG – Der er ca. 3 km til Husum station og Islev station, hvor S-togslinjerne C og H kører fra.
  • MED BUS – Der er ca. 400 m til buslinje 142 og 161, der blandt andet kører mellem Herlev, Rødovre, Flintholm og Skovlunde
  • MED BIL – Inden for blot 1 km er det muligt at komme til både Motorring 3 og Frederikssundmotorvejen.

 

Kontakt os for mere info.

Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Plantegning stueetage
Plantegning stueetage
Plantegning 1. sal
Plantegning 1. sal

Henrik Fich Mortensen

Partner - Ejendomsmægler og DiplomValuar MDE

Kontakt os

Bed om fremvisning
Call +45 5383 2122 WhatsApp

Sammenlign ejendomme

Henrik Fich Mortensen