Dine søgeresultater

Tonsbakken 16, 2740 Skovlunde – Kontor

Konto ID: 35491
Pris: Kr. 750 pr. m²
Ejendommens størrelse: 1.500 m2
Kontorareal: 1.500 m²
Årlig leje: fra kr. 1.125.000
Drift pr. m²: 157,28
Varme pr. m²: 29,37
P-pladser: Ja

Tonsbakken 16 i Skovlunde indeholder fleksible og lyse kontorer i velbeliggende kontorejendom med kort afstand til den kommende letbanes Rødovre Nord station. Kristensen Properties er ejendommens nye ejer, og er i gang med en større renovering, der omfatter nyt ankomstareal, fællesarealer, mødecenter, kantine samt fitness/badefaciliteter, så ejendommens indretning og service er tidssvarende, og byder på lækre omgivelser for ejendommens lejere.

OM EJENDOMMEN

 • Ejendommen er beliggende på delvis befæstet grund med over 200 parkeringspladser samt grønne plejede arealer, der giver et positivt indtryk ved ankomst.
 • Det samlede areal er ca. 20.000 m², hvoraf ca. 5.000 m² er ledige. Der er 2 vareelevatorer i ejendommen, hvorfor en kombination af kontor og lager ligeledes er en god mulighed.
 • Her er i alt 4 etager med kontor/produktion fra stuen til 3. sal, indrettet i flere forskellige størrelser med fokus på åbne kontormiljøer mod vinduer og møderum/kaffekøkkener i kernen. Hertil en parterre med opbevaring/lagermuligheder.
 • Fællesfaciliteterne er mangeartede, og indeholder bl.a. kantine med produktionskøkken, møderum, og i alt 4 elevatorer til personel og varer fra stueetagen og hele vejen op.
 • Ejendommen er klassificeret med energimærke C, og er dermed også anvendelig for offentlige institutioner, uddannelser og administrationer.

OM LEJEMÅLET

 • Lejemålene kan variere fra 100 m² og op til 4.686 m².
 • Flerbrugerejendommen tilbyder muligheder på alle etager. Hele ejendommen har ventilation, og på 3. sal er der også køling mod et tillæg.
 • Der er vide muligheder i denne ejendom for at vækste organisk for mange typer virksomheder, og ejendommens størrelse giver mulighed for at tilpasse den enkelte virksomheds nuværende og fremtidige behov.
 • Lokalerne fremstår lyse med vinduer på begge sider af ejendommen, som dermed sikrer gennemlys og godt arbejdsklima.
 • 2 vareelevatorer gør det muligt at have produktion på alle etagerne, og som med fin loftshøjde på 2,5-2,65 m åbner op for effektiv opbevaring, ligesom linoleum på gulve tillader kørsel med lifte og andet materiel.
 • For alle lejemål er fællesnævneren, at indretningsmulighederne er fleksible og mangeartede. Udlejer er indstillet på at indrette lejemålene med udgangspunkt i lejers behov, hvorfor man som kommende lejer kan få stor indflydelse på indretning.
 • Alle lejemål har adgang til fællesfaciliteterne.

KANTINE:

 • Det er Restaurant Leaven’s søsterselskab Leaven Catering, som varetager alt drift af kantinen på Tonsbakken 16-18. Eva Kjær, medejer og adm. direktør af Leaven, samt overordnet køkkenchef for Restaurant Leaven, vil fremover koncentrere sig om styring af køkkenerne under Leaven Catering.
 • Her fokuseres på den særligt gode madoplevelse for kantinens gæster og Evas passion og kærlighed til mad afspejler sig i kvaliteten af smagene, valg af råvarer, variation af retter samt reduktion af madspild. Dertil er der mulighed for at købe mad med hjem, samt afgive specialordre til diverse events, såsom receptioner, specielle frokostmøder, jubilæer, fester eller lignende. Hun kan lave velsmag af simple råvarer, men kan også nå det absolut høje gastronomiske niveau.
 • Restaurant Leaven har under Evas ledelse, konstant ligget i top-10 på TripAdvisors liste over eksklusive restauranter i København foran så prominente restauranter som Kong Hans Kælder og Formel B (pr. september 2021).

INFRASTRUKTUR

 • I BIL – Der er let adgang til motorvejsnettet med få minutters kørsel til Nordre Ringvej og Motorring 3.
 • MED TOG – Der er 2 km til Herlev st., hvor S-togslinjerne C og H går fra.
 • MED BUS – Der er ca. 15 minutters gang til nærmeste busstoppested.

SKOVLUNDE

 • Skovlunde er en bydel til København, beliggende mellem Herlev og Ballerup i Ballerup Kommune. Kommunen har 48.231 indbyggere (2017). Oprindeligt var den en gammel landsby, hvis kerne i dag ligger i området ved/omkring Gammel Skovlundevej syd for Ballerup Boulevard.
 • Efter S-togets ‘ankomst’ umiddelbart nord for landsbyen i 1949, og dermed anlæggelsen af Skovlunde Station, udviklede bydelen sig mest omkring stationen og endda nord for banen. I dag er Skovlunde en station på Frederikssundbanen.

 

*Billederne indendørs er til inspiration 

 

Kontakt os for mere info

Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Stueetage
Stueetage
1. sal
1. sal
2. sal
2. sal
3. sal
3. sal

Andre enheder på Tonsbakken 16, 2740 Skovlunde – Kontor

Tonsbakken 16, 2740 Skovlunde – Kontor
Kategori: , ,
Størrelse: 3.000 m2
Tonsbakken 16, 2740 Skovlunde – Kontor
Kategori: , ,
Størrelse: 700 m2
Tonsbakken 16, 2740 Skovlunde – Kontor
Kategori: , ,
Størrelse: 500 m2
Tonsbakken 16, 2740 Skovlunde – Kontor
Kategori: , ,
Størrelse: 300 m2

Søren Carlsen

Partner - Ejendomsmægler og DiplomValuar MDE

Kontakt os

Bed om fremvisning
Call +45 2179 2639 WhatsApp

Sammenlign ejendomme

Søren Carlsen