Dine søgeresultater

Tonsbakken 16, 2740 Skovlunde – Parterre – Lager

Konto ID: 38800
Pris: Kr. 900 pr. m²
Ejendommens størrelse: 460 m2
Årlig leje: kr. 414.000
Drift pr. m²: 193 kr.
Varme pr. m²: 39 kr.
Energimærke: C
P-pladser: Ja

Fleksible og lyse kontorer i velbeliggende kontorejendom på grænsen mellem Herlev/Rødovre/Skovlunde og med kort afstand til den kommende letbane “Rødovre Nord” station.

Kristensen Properties har opgraderet ejendommen for eksisterende og kommende lejere.
Arbejdet har omfattet et nyt mødecenter, ankomsthal med digital reception, ensrettede fællesarealer, ny kantine samt inventar, opsætning af el-ladestandere, udskiftning af vinduer og en helt generel
modernisering af ejendommen.

LEJEMÅLET KAN ANVENDES SOM KONTOR OG LET PRODUKTION

OM EJENDOMMEN

Ejendommen er beliggende på delvis befæstet grund med over 200 parkeringspladser samt grønne plejede arealer, der giver et positivt indtryk ved ankomst.
Det samlede areal er ca. 19.500 m². Der er 2 vareelevatorer i ejendommen, hvorfor en kombination af kontor og lager ligeledes er en god mulighed.

Her er i alt 4 etager med kontor/produktion fra stuen til 3. sal, indrettet i flere forskellige størrelser med fokus på åbne kontormiljøer mod vinduer og møderum/kaffekøkkener i kernen.
Hertil en parterre med opbevarings-/lagermuligheder.

Fællesfaciliteterne er mangeartede, og indeholder bl.a. bad og omklædning, kantine med produktionskøkken, møderum, og i alt 4 elevatorertil personel og varer fra stueetagen og hele vejen
op.

Ejendommen er klassificeret med energimærke C, og er dermed også anvendelig for offentlige institutioner, uddannelser og administrationer.

Se i øvrigt ejendommens hjemmeside på:
www.tonsbakken.dk

OM LEJEMÅLET

Lejemålet er på 460 m² og er beliggende i parterre.

Der er flere lejemål i ejendom som variere fra 193 m² og op til 1.271 m².

Dertil er det muligt at leje depot/opbevaringsrum på 17-104 m², som er placeret i stueetagen og parterre.

Flerbrugerejendommen tilbyder muligheder på alle etager.
Hele ejendommen har ventilation.

Der er vide muligheder i denne ejendom for at vokse organisk for mange typer virksomheder, og ejendommens størrelse giver mulighed for at tilpasse
den enkelte virksomheds nuværende og fremtidige behov.

Lokalerne fremstår lyse med vinduer på begge sider af ejendommen, som dermed sikrer gennemlys og godt arbejdsklima.

2 vareelevatorer gør det muligt at have produktion på alle etagerne – med en fin loftshøjde på 2,5-2,65 m åbner det op for effektiv opbevaring, ligesom
linoleum på gulve tillader kørsel med lifte og andet materiel.

For alle lejemål er fællesnævneren, at indretningsmulighederne er fleksible og mangeartede. Udlejer er indstillet på at indrette lejemålene med udgangspunkt i lejers behov, hvorfor
man som kommende lejer kan få stor indflydelse på indretning.

Alle lejemål har adgang til fællesfaciliteterne.

KANTINE:

Det er Restaurant Leaven’s søsterselskab Leaven Catering, som varetager alt drift af kantinen på Tonsbakken 16-18. Eva Kjær, medejer og adm. direktør af Leaven, samt overordnet køkkenchef for Restaurant Leaven, vil fremover koncentrere sig om styring af køkkenerne under Leaven Catering.

Her fokuseres på den særligt gode madoplevelse for kantinens gæster og Evas passion og kærlighed til mad afspejler sig i kvaliteten af smagene, valg af råvarer, variation af retter samt reduktion af madspild. Dertil er der mulighed for at købe mad med hjem, samt afgive specialordre til diverse events, såsom receptioner, specielle frokostmøder, jubilæer, fester eller lignende. Hun kan lave velsmag af simple råvarer, men kan også nå det absolut høje gastronomiske niveau.

Restaurant Leaven har under Evas ledelse, konstant ligget i top-10 på TripAdvisors liste over eksklusive restauranter i København foran så prominente restauranter som Kong Hans Kælder og Formel B (pr. september 2021).

INFRASTRUKTUR

I BIL – Der er let adgang til motorvejsnettet med få minutters kørsel til Nordre Ringvej og Motorring 3.

MED TOG – Der er 2 km til Herlev st., hvor S-togslinjerne C og H går fra.

MED BUS – Der er ca. 15 minutters gang til nærmeste busstoppested.

SKOVLUNDE

Skovlunde er en bydel til København, beliggende mellem Herlev og Ballerup i Ballerup Kommune. Kommunen har 48.231 indbyggere (2017). Oprindeligt var den en gammel landsby, hvis kerne i dag ligger i området ved/omkring Gammel Skovlundevej syd for Ballerup Boulevard.

Efter S-togets ‘ankomst’ umiddelbart nord for landsbyen i 1949, og dermed anlæggelsen af Skovlunde Station, udviklede bydelen sig mest omkring stationen og endda nord for banen. I dag er Skovlunde en station på Frederikssundbanen.

*Billederne indendørs er til inspiration 

 

Kontakt os for mere info.

Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Parterre
Parterre

Sub Units

Tonsbakken 16, 2740 Skovlunde – Kontor – 1. Sal
Kategori: , ,
Størrelse: 193 m2

Søren Carlsen

Partner - Ejendomsmægler og DiplomValuar MDE

Kontakt os

Bed om fremvisning
Call +45 2179 2639 WhatsApp

Sammenlign ejendomme

Søren Carlsen