Dine søgeresultater

Vesterlundvej 6, 2730 Herlev – Kontor

Konto ID: 31597
Pris: Kr. 750 pr. m²
Ejendommens størrelse: 633 m2
Kontorareal: 633 m²
Årlig leje: kr. 473.250 - 474.750
Drift pr. m²: kr. 145,04
Varme pr. m²: kr. 34,68
Energimærke: C
Stand ved overtagelse: Nyistandsat

Vesterlundvej 6 er et kontor på 1. og 2. sal i nyrenoveret flerbrugerhus i Herlev, med mulighed for medindflydelse på lejemålets indretning.

Ejendommen Vesterlundvej 6 er et nyrenoveret og velholdt flerbrugerhus med ledige arealer på hhv. 1. og 2. sal, der kan lejes samlet eller separat. Renoveringen omfatter bl.a. nye opgange, nye vinduer, kælder med bad mv.

Lejemålene bliver renoveret og indrettet i samråd med den/de nye lejere, hvorfor udlejer skal bruge min. 3 måneder fra kontraktunderskrift til indflytning. De ca. 630 m² på hver etage vil kunne danne ramme for op til 30 stationære ansatte + evt. flyvere jf. indretningsforslag. Denne indretning imødekommer moderne virksomheders behov for medarbejderpleje, for så vidt angår effektivitet, gennemlys, indeklima, kantine/køkken i lejemålet og mødelokaler, der kan udvides ved foldedøre, samt endda mulighed for køling. Etagerne skal tages hele, da opdeling ikke er mulig.

Der er i øjeblikket 35 parkeringspladser omkring ejendommen til deling mellem ejendommens lejere, men der er mulighed for udvidelse af yderligere 10 foran ejendommen.

Ejendommen består af 3 bygninger, en kontorbygning, en lagerbygning og en mindre 20 m² bygning til transformerstation. Kontorbygningen, som lejemålene er placeret, har af 30. oktober 2018 fået udarbejdet energimærkerapport med mærkningen ”C”.

Ejendommen er centralt beliggende i Herlev i erhvervsområdet omkring Marielundvej, tæt ved Herlev Stadion og Herlev Hospital. Ikke langt fra ejendommen ligger Ringvej O3, og der er ikke langt til hverken Motorring 3 og Hillerødmotorvejen.

Trafikalt har man således hurtig adgang til væsentlige færdselsårer mod København mod øst, Lyngby og Hillerød mod nord, Glostrup og Vestegnen mod syd, samt Roskilde og Frederikssund mod vest.

Udbuddet af offentlig transport er ligeledes omfattende med adskillige buslinjer og stoppesteder tæt ved ejendommen, hvor der er forbindelse til Herlev S-station. Hertil kommer Letbanen, der om nogle kommende år vil passere forbi ad Ringvejen. I Herlev vil der blive stop ved Herlev Hospital, Herlev Bymidte, Herlev Station og Herlev Syd Lyskær.

 

Kontakt os for mere info.

Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Indretningsforslag - Vesterlundvej 6
Indretningsforslag - Vesterlundvej 6
Plantegning eksisterende - Vesterlundvej 6
Plantegning eksisterende - Vesterlundvej 6

Søren Carlsen

Partner - Ejendomsmægler og DiplomValuar MDE

Kontakt os

Bed om fremvisning
Call +45 2179 2639 WhatsApp

Sammenlign ejendomme

Søren Carlsen