Dine søgeresultater

Ringager 2-4, 1. sal, 2605 Brøndby – Kontor

Konto ID: 42527
Pris: Kr. 800 pr. m²
Ejendommens størrelse: 447 m2
Kontorareal: 447 m²
Årlig leje: kr. 424.650
Drift pr. m²: kr. 223
Varme pr. m²: kr. 78
Energimærke: B
Stand ved overtagelse: Efter aftale

Bliv en del af et innovativt miljø med iværksættere og andre mindre virksomheder i et velbeliggende, moderne og bæredygtigt flerbrugerhus.

På hjørnet af Ringager og Vallensbækvej finder du ”Hjørnekontoret” – en spændende flerbrugerejendom der samler forretninger på tværs af brancher og størrelser.

Dette kontor på 1. sal er nyistandsat og klar til indflytning, og byder på en moderne og åben indretning. Med lysindfald fra syd sikres en fremragende arbejdsbelysning i dagtimerne, hvilket skaber en lys og behagelig atmosfære. Dette er det perfekte sted for en virksomhed, der ønsker en moderne og inspirerende arbejdsplads.

Ejendommen har været igennem en gennemgribende istandsættelse både ind- og udvendigt. Hjørnekontoret består af 22.000 m² fordelt på tre bygninger med selvstændige lejemål, receptionistbemandet kontorhotel, konferencecenter, kantine, arkivrum og fitnesscenter. Og uanset hvilken type lejemål du vælger, har du adgang til både Hospitality Service Center, konferencecenter, kantine og fitnesscenter. I kontorhotellet er både møbler, internet og rengøring inkluderet i lejen. Der tilbydes tillige gratis parkering.

Ejendommen er beliggende i populært erhvervsområde i Brøndby, tæt på offentlig transport, motorvejsnettet og de større indfaldsveje. Den centrale placering gør ejendommen helt ideel for sælgere, konsulenter mv., der ofte er på farten. Brøndby har gennem mange år været et populært valg blandt virksomheder, grundet den gode infrastruktur. I 2025 får Hovedstadens kommende letbane hele to stationer i området.

 

Kontakt os for mere info.

Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Plantegning 1. sal
Plantegning 1. sal

Sub Units

Ringager 2-4, 3. sal, 2605 Brøndby – Kontor
Kategori: , ,
Størrelse: 536 m2
Ringager 2-4, 3. sal, 2605 Brøndby – Kontor
Kategori: , ,
Størrelse: 424 m2

Søren Carlsen

Partner - Ejendomsmægler og DiplomValuar MDE

Kontakt os

Bed om fremvisning
Call +45 2179 2639 WhatsApp

Sammenlign ejendomme

Søren Carlsen