Dine søgeresultater

Ringager 2-4, 3. sal, 2605 Brøndby – Kontor

Konto ID: 38784
Pris: Kr. 950 pr. m²
Ejendommens størrelse: 369 m2
Kontorareal: 369 m²
Årlig leje: kr. 350.550
Drift pr. m²: kr. 223
Varme pr. m²: kr. 78
Energimærke: B
Stand ved overtagelse: Efter aftale

Bliv en del af et innovativt miljø med iværksættere og andre mindre virksomheder i et velbeliggende, moderne og bæredygtigt flerbrugerhus. 

På hjørnet af Ringager og Vallensbækvej finder du ”Hjørnekontoret” – en spændende flerbrugerejendom der samler forretninger på tværs af brancher og størrelser.

Lejemålene på 3. sal byder på en charmerende indretning med skråvægge og loftshøjde. De store, dobbelthøje Velux vinduer sørger for et fremragende lysindfald, som skaber et lyst og inspirerende arbejdsmiljø. Desuden er lejemålene udstyret med fancoils, som sikrer behagelig køling i de varmere måneder, hvilket gør arbejdspladsen komfortabel året rundt.

Som lejer vil du have mulighed for at sætte dit eget præg på kontoret og være med til at påvirke indretningen. Ejendommen har været igennem en gennemgribende istandsættelse både ind- og udvendigt. I kontorhotellet er både møbler, internet og rengøring inkluderet i lejen. Der tilbydes tillige gratis parkering.

Hjørnekontoret består af 22.000 m² fordelt på tre bygninger med selvstændige lejemål, receptionistbemandet kontorhotel, konferencecenter, kantine, arkivrum og fitnesscenter. Og uanset hvilken type lejemål du vælger, har du adgang til både Hospitality Service Center, konferencecenter, kantine og fitnesscenter.

Ejendommen er beliggende i populært erhvervsområde i Brøndby, tæt på offentlig transport, motorvejsnettet og de større indfaldsveje. Den centrale placering gør ejendommen helt ideel for sælgere, konsulenter mv., der ofte er på farten. Brøndby har gennem mange år været et populært valg blandt virksomheder, grundet den gode infrastruktur. I 2025 får Hovedstadens kommende letbane hele to stationer i området.

 

Kontakt os for mere info.

Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Plantegning 3. Sal
Plantegning 3. Sal

Søren Carlsen

Partner - Ejendomsmægler og DiplomValuar MDE

Kontakt os

Bed om fremvisning
Call +45 2179 2639 WhatsApp

Sammenlign ejendomme

Søren Carlsen