Dine søgeresultater

Ringager 2-4, 2605 Brøndby – Kontor

Konto ID: 38784
Pris: Kr. 950 pr. m²
Ejendommens størrelse: 369 m2
Kontorareal: 369 m²
Årlig leje: kr. 350.550
Drift pr. m²: kr. 202
Varme pr. m²: kr. 71

Bliv en del af et innovativt miljø med iværksættere og andre mindre virksomheder i et velbeliggende, moderne og bæredygtigt flerbrugerhus. 

På hjørnet af Ringager og Vallensbækvej finder du ”Hjørnekontoret” – en ny og spændende business park, der samler forretninger på tværs af brancher og størrelser til ét dynamisk vækstcenter med mange fordele.

Hjørnekontoret består af 22.000 m² fordelt på tre bygninger med selvstændige lejemål, receptionistbemandet kontorhotel, konferencecenter, kantine, arkivrum og fitnesscenter. Og uanset hvilken type lejemål du vælger, har du adgang til både Hospitality Service Center, konferencecenter, kantine og fitnesscenter.

Alle lejemål overtages nyistandsat.

Som lejer får du mulighed for at sætte dit eget præg på kontoret og være med til at påvirke indretningen, da ejendommen er ved at gennemgå en gennemgribende istandsættelse, både ind- og udvendigt. I kontorhotellet er både møbler, WIFI og rengøring med i lejen. Der tilbydes tillige gratis parkering.

Kontorerne udlejes som udgangspunkt uden møbler. Men har du brug for hjælp, kan du trække på et team af indretningsspecialister.

Fleksibiliteten er stor, og det er muligt at leje et skrivebord i et storrumskontor eller få dit eget mindre kontor. Du har altid mulighed for at skalere dine arealer op eller ned, hvis behovene ændrer sig undervejs.

Ejendommen er beliggende i populært erhvervsområde i Brøndby, tæt på offentlig transport, motorvejsnettet og de større indfaldsveje. Den centrale placering gør ejendommen helt ideel for sælgere, konsulenter mv., der ofte er på farten.

Brøndby har gennem mange år været et populært valg blandt virksomheder, grundet den gode infrastruktur. I 2025 får Hovedstadens kommende letbane hele to stationer i området.

 

Kontakt os for mere info.

Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Plantegning 3. Sal
Plantegning 3. Sal

Søren Carlsen

Partner - Ejendomsmægler og DiplomValuar MDE

Kontakt os

Bed om fremvisning
Call +45 2179 2639 WhatsApp

Sammenlign ejendomme

Søren Carlsen