Dine søgeresultater

Vesterlundvej 6, 2730 Herlev – Kontor

Konto ID: 31597
Pris: Kr. 750 pr. m²
Ejendommens størrelse: 633 m2
Kontorareal: 633 m²
Årlig leje: kr. 474.750
Drift pr. m²: kr. 145,04
Varme pr. m²: kr. 34,68
Energimærke: C
Stand ved overtagelse: Nyistandsat

På Vesterlundvej 6 finder du et kontor på 1. salen i et flot og nyrenoveret flerbrugerhus i Herlev. Her har du mulighed for, at få medindflydelse på lejemålets indretning.

OM EJENDOMMEN

  • Ejendommen på Vesterlundvej er et nyrenoveret og velholdt flerbrugerhus med ledige arealer på 1. sal. Renoveringen omfatter bl.a. nye opgange, nye vinduer, kælder med bad osv.
  • Der er i øjeblikket 35 parkeringspladser omkring ejendommen til deling mellem ejendommens lejere, men der er mulighed for udvidelse af yderligere 10 foran ejendommen.
  • Ejendommen består af 3 bygninger, en kontorbygning, en lagerbygning og en mindre 20 m² bygning til transformerstation. Kontorbygningen, som lejemålene er placeret, har af 30. oktober 2018 fået udarbejdet energimærkerapport med mærkningen ”C”.

OM LEJEMÅLET

  • Lejemålet bliver renoveret og indrettet i samråd med den nye lejer, hvorfor udlejer skal bruge min. 3 måneder fra kontraktunderskrift til indflytning.
  • Der er ca. 630 m² på etagen, hvilket kan danne rammerne om mange gode udnyttede arbejdsstationer (se indretningsforslag).
  • Denne indretning imødekommer moderne virksomheders behov for medarbejderpleje, for så vidt angår effektivitet, gennemlys, indeklima, kantine/køkken i lejemålet og mødelokaler, der kan udvides ved foldedøre, samt endda mulighed for køling. Etagen skal tages hel – opdeling er ikke muligt.

INFRASTRUKTUR

  • Ejendommen er centralt beliggende på Vesterlundvej i Herlev i erhvervsområdet omkring Marielundvej, tæt ved Herlev Stadion og Herlev Hospital. Ikke langt fra ejendommen ligger Ringvej O3, og der er ikke langt til hverken Motorring 3 og Hillerødmotorvejen.
  • Trafikalt har man således hurtig adgang til væsentlige færdselsårer mod København mod øst, Lyngby og Hillerød mod nord, Glostrup og Vestegnen mod syd, samt Roskilde og Frederikssund mod vest.
  • Udbuddet af offentlig transport er ligeledes omfattende med adskillige buslinjer og stoppesteder tæt ved ejendommen, hvor der er forbindelse til Herlev S-station. Hertil kommer Letbanen, der om nogle år vil passere forbi ad Ringvejen. I Herlev vil der blive stop ved Herlev Hospital, Herlev Bymidte, Herlev Station og Herlev Syd Lyskær.

 

Kontakt os for mere info.

Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Indretningsforslag - Vesterlundvej 6
Indretningsforslag - Vesterlundvej 6
Plantegning eksisterende - Vesterlundvej 6
Plantegning eksisterende - Vesterlundvej 6

Søren Carlsen

Partner - Ejendomsmægler og DiplomValuar MDE

Kontakt os

Bed om fremvisning
Call +45 2179 2639 WhatsApp

Sammenlign ejendomme

Søren Carlsen