Dine søgeresultater

Ring3 Erhverv udlejer knap 2600 m² lager til AndLight

Udgivet af Line Bukdal Jacobsen den 16. juni 2021
0

Ring3 Erhverv formidler udlejningen af Priorparken 853 og 855, 2605 Brøndby, hvor de knap 2600 m² udlejes til AndLight, som har Skandinaviens største udvalg af designerlamper.

Lejemålet er et knap 2600 m² stort lager med tilhørende kontor, som vil blive brugt af AndLight til blandt andet at huse deres store udvalg af designerlamper. AndLight er en kundekær organisation, der bestræber sig på at levere de bedste priser og den hurtigste levering til deres kunder. Hos AndLight er bæredygtighed og ansvarlighed desuden centralt i processen fra tanke til produkt, hvor der blandt andet er fokus på genbrug og graden af miljøpåvirkning. AndLight har stor interesse for god belysning, og forstår den centrale plads, lamper har i vores hverdag. De bestræber sig derfor på at blive størst og bedst indenfor salg af lamper over internettet, og er derfor hele tiden i udvikling hvad omhandler kvalitet, overskuelighed og god kundeservice.

Lejemålets udlejere er Fokus Asset Management, som beskæftiger sig med ejendomsforvaltning, og investment og asset management for danske og udenlandske investorer. Fokus Asset Management rådgiver om det professionelle ejendomsmarked, hvor de, ved hjælp af deres grundige viden om markedet, tilbyder attraktive investeringsmuligheder til deres investorer.

Vi takker begge parter for et godt samarbejde, og ønsker held og lykke fremover.

Kommenter indlæg

Din email adresse bliver ikke publiseret

  • Find Ejendom

Sammenlign ejendomme